Trg Senjskih uskoka 7, Zagreb, +385 1 370 5461

KNJIGOVODSTVO

Jedno od ključnih stvari za uspješnu tvrtku je uredno vođenje knjiga. Vođenje poslovnih knjiga za mala, srednja i velika poduzeča te obrte i samostalne djelatnosti.

RAČUNOVODSTVO

Zahvaljujući konstantom usavršavanju nudimo kompletnu računovodstvenu uslugu uskađenu sa svim novim zakonima i propisima. Naše osoblje prati stručne časopise te je u konstantnom kontaktu sa nadležnim tjelima.

OBRAČUN PLAĆA

Za vas vršimo obračun mjesečnih plaća, premija, dodataka na plaću, poreza, prireza i obaveznih doprinosa za sve redovne zaposlenike kao i autorske honorare, te naknade po ugovorima o djelu.

POSLOVNO SAVJETOVANJE

Kako sve nebi završilo kod poslovnih knjiga također nudimo poslovno/financijsko savjetovanje kako bi mogli dodatno poboljšati i razviti Vaš posao. Obratite nam se i poslujte bezbrižno.

O nama

Poduzeće Vauda d.o.o. osnovano je 07.05.2008. Registrirani smo za sve vrste knjigovodstvenih i računovodstvenih poslova. Zahvaljujući stručnosti i dugogodišnjoj praksi u financijskom i bankarskom poslovanju, te uz pomoć suvremenih programskih rješenja, u mogućnosti smo ponuditi cjelovitu knjigovodstvenu i savjetodavnu uslugu namijenjenu malim i velikim tvrtkama, obrtnicima i slobodnim zanimanjima. Vaše poslovne knjige vodimo u skladu sa važećim zakonima. Pratimo stručnu literaturu, te shodno promjenama educiramo naše kadrove. Koristimo usluge konzultantskih kuća te savjetnika Ministarstva financija. Izaberite nas s punim povjerenjem za stručno vođenje Vašeg poslovanja!